top of page
Zoeken
  • melchertseveline

Lysanne geeft Vivanto een huisstijl

In mijn zoektocht naar gelijkgestemden in de omgeving ben ik in contact gekomen met Eveline. Na onze eerste ontmoeting voelde ik meteen een fijne klik en heeft ze mij verteld van haar plan om een nieuwe school op te richten binnen de gemeente Epe. Deze plannen sloten zo goed aan bij mijn wensen en overtuigingen dat ik besloten heb hier met liefde aan mee te werken.


Naast een gezamenlijke passie voor deze nieuwe, liefdevolle manier van onderwijs ben ik grafisch vormgever van beroep en met mijn camera leg ik met liefde alle mooie en onvergetelijke momenten van gezinnetjes vast. Ik ben een echte creatieveling, beelddenker en een gevoelsmens kun je wel zeggen.

Al voor de eerste bijeenkomst van de school kon ik helpen met het visualiseren van de wensen, gedachtes en plannen voor de school door middel van een poster. Na de bijeenkomst zijn we samen aan de slag gegaan met een passend logo, een belangrijk element in de herkenbaarheid. Als creatief ondernemer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een passende en herkenbare huisstijl te hebben. Omdat het zo goed matcht met Vivanto kon ik mijn creativiteit de vrije loop laten en heb ik in samenspraak met Eveline en Marika een prachtig logo ontwikkeld. Het hele proces heeft me veel energie gegeven en ik heb mijn passie op meerdere vlakken kunnen uitvoeren.


Meedoen aan deze nieuwe manier van ‘leren’ geeft het me veel hoop voor de toekomst, die van ons maar ook die van onze kinderen. Ik heb mij zelf nooit op mijn plek gevoeld binnen het reguliere onderwijs en dat is de afgelopen maanden alleen maar meer naar boven gekomen. Een gevoel wat ik niet wens voor mijn zoontje en andere kinderen. Leren door te leven is iets waar ik met heel mijn hart achter sta en ik daarom is het voor mij niet meer dan normaal om me aan te sluiten bij Vivanto. Ons zoontje is op dit moment 2 jaar en hoeft nog niet naar school, dit is voor mij echter geen reden om nog niet mee te doen. Met alle liefde en passie help ik met het opbouwen van de school want elk zaadje wat we nu planten wordt een prachtige bloem in de (nabije) toekomst.Natuurlijk blijf ik de komende tijd betrokken bij de school en hoop ik nog meer mooie dingen te maken/creëren, misschien wel een keer samen met de kinderen. Ik heb genoeg mooie ideeën! Benieuwd naar mijn werk en portfolio, kijk dan zeker even op www.lysign.nl

238 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page